Reactie Max Verstappen na eerste week testen in Barcelona

Max_Verstappen_Scuderia_Toro_Rosso_Barcelona_F1_test_25022016

Het zag er deze week goed uit voor de Scuderia Toro Rosso. Alleen het team van Mercedes reed meer kilometers en zowel Max Verstapppen als Carlos Sainz werkten relatief probleemloos hun testprogramma's af. Wat vond Max Verstappen er zelf van?

Max Verstappen: "Vandaag was een goede dag. We zijn erin geslaagd om veel ronden te doen, vooral in de ochtend. We begrijpen de auto meer en meer en ik denk dat het allemaal goed werkt. De auto gedraagt zich goed, dus daar kunnen we blij mee zijn. Deze eerste test heeft mij zeker vertrouwen gegeven in de auto. Het was belangrijk om zo veel mogelijk te rijden en we hebben dat doel zeker bereikt! Ik kijk ernaar uit om volgende week te testen, waarbij we even hard blijven werken als deze week."

Morgen volgt een uitgebreide terugblik op de eerste week in Barcelona. Dinsdag start de tweede sessie van vier dagen testen. Max Verstappen zal daarbij rijden op dinsdag en op donderdag. Grand Prix Radio is dan aanwezig in de paddock om van dichtbij verslag te doen.

Foto: Scuderia Toro Rosso

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden