Reactie Max Verstappen na Grand Prix Hongarije

26 jul 2015
Max_Verstappen_Scuderia_Toro_Rosso_2015_Grand_Prix_Hongarije_race

De vierde plaats vandaag was het beste resultaat van Max Verstappen in zijn nog prille Formule 1-carrière. Hij was snel, koel en leek geen fout te maken. Wat vond hij er zelf van?

Max Verstappen: ""Ongelooflijk, P4! Wat een geweldig resultaat, ik heb er geen woorden voor! Ik had het niet verwacht en al helemaal niet na een beetje een slechte start. Maar ik wist uit de problemen te blijven en tijdens mijn tweede stint bleef alles goed gaan. Ik voelde me prima in de auto en de jongens achter mij konden mij niet bijhalen."

"Toen de race herstartte na de safetycar was er veel aan de hand, met auto's die voor me crashten. Ik beschadigde ook mijn voorvleugel een beetje en kreeg een drive-through penalty. Dus met een paar ronden te gaan vroeg ik mijn engineer in welke positie we lagen, en toen hij zei P4 kon ik het gewoon niet geloven! Ik ben heel erg blij vandaag. Ik wil graag het team bedanken, ze zijn een grote steun en ze verdienen dit resultaat. Ik kon het niet doen zonder hen!", aldus de jongste Formule 1-coureur ooit, die de zomerstop ingaat als elfde in het wereldkampioenschap.

Foto: Scuderia Toro Rosso

26 jul 2015

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen