Reactie Max Verstappen na Grand Prix van Monaco

images_Formule1_2015_nieuws-mei_Max_Verstappen_Monaco_2015_33

Max Verstappen was 'the talk of the town' in Monaco vandaag. Hij schitterde met zijn inhaalacties, maar het laatste gevecht met Romain Grosjean verloor hij en Max crashte. Wat vond Max Verstappen er zelf van?

Max Verstappen: "Ik had een goede start en hoewel ik werd opgehouden tussen Perez en Maldonado was ik blij met hoe de auto meteen goed reed. Ik deed het in de eerste ronden rustig aan en bleef uit de problemen. Daarna had ik een geweldig tempo en lukte het me om Maldonado vroeg in de race te passeren en het gat naar Perez te dichten. Ik voelde me heel goed in de auto!"

Max vervolgt: "Helaas hadden we een trage eerste pitstop, dus verloren we een aantal posities en moest ik mij naar voren vechten. Toen ik gepit had kwam ik vast te zitten achter Bottas en op de 'supersoft'-banden hadden we weer een goed tempo. Ik was erg blij met de auto in de race. Ik haalde zelfs zelfs Vettel en Rosberg bij, maar ik besloot om achter hen te blijven, omdat het zo makkelijker was om weer anderen in te halen. Toen kwam ik heel dicht bij Grosjean en kon vechten voor de laatste puntenpositie en toen belandde ik in de vangrail. Het was nogal een grote klap, maar ik voel me prima nu."

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden