Reactie Max Verstappen na kwalificatie GP Brazilië

Verstappen_Q3

Max Verstappen kwam in de kwalificatie voor de Grand Prix van Brazilië tot een tiende plaats. Met de gridstraf van Daniel Ricciardo wordt dat een negende plaats op de startgrid. Wat dit boven verwachting? Wat had Verstappen te zeggen na de kwalificatie?

 “Vandaag reden we een goede kwalificatie. Ik denk dat we hier erg tevreden mee kunnen zijn omdat we Q3 gehaald hebben. Dat was iets wat ik vooraf niet verwacht had. Dit is niet ons beste circuit en we zijn in staat goed te presteren, mogen starten voor Lotus - onze grootste concurrenten - en staan nog altijd dichtbij de Red Bulls.”

“Ik verwacht een moeilijke race morgen, vooral met het oog op banden. Veel zal afhangen van de strategie maar met een goede auto kijk ik echt uit naar de uitdaging.”

Inmiddels staat het tussen Verstappen en teamgenoot Sainz 9-9 in kwalificatieduels. Is het goed dat die stand gelijkgetrokken is? "Het heeft alles met ervaring te maken en ik kijk eigenlijk niet naar de stand. Ik heb een paar keer problemen gehad dus het had ook heel anders kunnen zijn, maar het is wel fijn om gelijk te staan."

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden