Reactie Max Verstappen na kwalificatie GP Rusland

images_Formule1_2015_nieuws-okt_Max_Verstappen_Scuderia_Toro_Rosso_Grand_Prix_Rusland_2015_

Max Verstappen wist bij de kwalificatie voor de F1 Grand Prix in Sotsji de twee coureurs van grote broer Red Bull Racing achter zich te houden. Hoe vond hij het zelf gaan en wat verwacht hij van morgen?

Max Verstappen: "Allereerst wil ik zeggen dat ik erg blij ben om te horen dat Carlos in orde is na zijn crash. Dat is het belangrijkste nieuws van vandaag. Hopelijk is hij morgen hier."

"Ik ben erg tevreden met mijn kwalificatie vandaag", vervolgt Verstappen. "Het was mijn eerste keer op dit circuit met een hoog brandstofverbruik, dus daar moest ik aan wennen tijdens de sessie. Ik was nog aan het leren tijdens de kwalificatie! Een P9 is een goed resultaat, ik ben echt blij."

"Het is moeilijk om te zeggen wat we kunnen verwachten voor de race van morgen, omdat we niet veel hebben kunnen rijden tijdens de trainingen. En ook al waren onze lange runs niet slecht, we zullen moeten afwachten. Maar ik ben ervan overtuigd dat we een goede race kunnen hebben en kunnen vechten voor meer punten!", aldus Max Verstappen.

Foto: Scuderia Toro Rosso

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen