Reactie Max Verstappen na trainingen F1 GP Hongarije

Verstappen_VT2_Hongarije2016

Max Verstappen werkte een goede trainingsdag af op de Hungaroring. Hij eindigde als zesde in de ochtend en als vierde in de middag. Wat vond hij er zelf van?

Max Verstappen: “We zijn redelijk ontspannen begonnen in de eerste vrije training en hebben zo ons programma afgewerkt. De tweede vrije training was stukken beter: We zaten dichter bij Mercedes en de lange runs zagen er goed uit. Daar ben ik blij mee. Ik maakte een kleine fout in de laatste sector van mijn laatste ronde maar dat hoort erbij. Vooral als het vandaag gebeurt en niet morgen.”

“Ik wil kijken waar we de auto kunnen verbeteren voor morgen. Ferrari zit niet ver voor ons dus we zullen zien wat er morgen in de kwalificatie gebeurt. Het lijkt zondag veel warmer te worden wat meestal betekent dat er meer problemen zijn met banden. Daar heeft iedereen mee te maken.”

Ook werd Verstappen nog even gevraagd naar de kerbstones en de elektrische detectie op de Hungaroring: “Ik heb geen problemen met de kerbstones hier. Wanneer je overstuur hebt kun je een beetje wijd gaan maar over het algemeen valt het wel mee.”

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden