Reactie Max Verstappen na trainingen F1 Grand Prix Oostenrijk

Max_Verstappen_Red_Bull_Racing_F1_Grand_Prix_Oostenrijk_2016_d

Een eerste training die beperkt werd vanwege schade en een schuiver en een tweede die beperkt werd door de regen. Max Verstappen reed niet veel ronden, maar is desondanks tevreden over de snelheid van zijn auto.

Max Verstappen tegenover Sky TV, allereerst over de venijnige nieuwe kerbstones, waarop hij zijn auto beschadigde: "Het probleem is, ik begrijp dat we de baanlimieten moeten respecteren, maar zet er dan een muur neer. Nu heb ik twee voorvleugels vernield en de wielophanging voor. Ik denk dat ze wat te hoog zijn, maar aan de andere kant moeten we er ook vandaan blijven."

Over de snelheid van de auto was Verstappen tevreden: "Voordat dat gebeurde (de schuiver in training 1, red.) was de snelheid - denk ik - goed en tijdens de tweede training ook weer. Je wil natuurlijk wat meer rijden, maar het is niet slecht." Hij noteerde een tijd die binnen 0,8 seconde van snelste man Rosberg lag. Verstappen daarover: "Ik had niet verwacht zo dichtbij te zitten. We moeten morgen natuurlijk zien wat er met Mercedes gebeurt, maar ik ben wel tevreden."

Foto: Red Bull Racing

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden