Reactie Max Verstappen na trainingen GP Japan

Max_Verstappen_Scuderia_Toro_Rosso_GP_Japan_2015_FP

De eerste twee vrije trainingen op het circuit van Suzuka vielen enigszins in het water. En met het vooruitzicht dat het zaterdag en zondag droog is, was er voor de teams maar beperkt informatie te verzamelen met het rijden op vrijdag. Max Verstappen reed een 6e en een 8e tijd, maar ging ook tweemaal eventjes van de baan, zonder schade of drama overigens. Wat vond hij er zelf van?

Max Verstappen: "Het is jammer dat het de hele dag regent, omdat het beter is als je meer tijd op de baan kan zijn. We hebben echter wel wat ronden op het natte circuit kunnen rijden en de auto voelde goed aan. Ik denk dat we heel wat geleerd hebben en we hebben veel gegevens die nuttig zijn als het ook op zondag regent tijdens de race.

"We weten dat we normaal gesproken een behoorlijk tempo hebben in de regen en het is altijd leuk om in deze omstandigheden te rijden. Ik kijk nu uit naar morgen, wanneer we hopelijk wat droge ronden kunnen rijden en veel plezier gaan hebben op deze geweldige baan", aldus Verstappen.

Lees hier het verslag en de uitslagen van de eerste twee vrije trainingen.

Foto: Scuderia Toro Rosso

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen