Reactie Max Verstappen na trainingen GP van Mexico

verstappen_trainingen_mexico

De eerste dag van de Grand Prix van Mexico verliep voor Max Verstappen niet helemaal naar wens. Verstappen moest een groot deel van de eerste training missen door oververhitting van de remmen maar kon veel tijd goedmaken in de tweede training. Wat had Verstappen te vertellen na de vrijdag in Mexico Stad?

“Het was niet ideaal om zoveel van de eerste training te missen, maar we hebben goed werk verricht in de tweede training. Dat was zeer positief. Het probleem met de remmen kwam doordat ik iets te hard reed tijdens de ronde dat ik in de pits kwam. De temperaturen waren hoger dan dat ze normaal gesproken moeten zijn.”

“Door het gemiste deel in de sessie van vanochtend ben ik nog niet helemaal tevreden over de afstelling die we nu hebben op de korte stints. Ik denk dat de langere runs wel goed zitten. Het was lastig om te rijden op de supersofts. De auto voelde wel goed aan op de medium-band en dat is goed voor de race.”

“We kunnen zeker competitief zijn zondag, ik was nog steeds bezig met het maken van keuzes in m’n afstelling aan het eind van de tweede training. Vanaf daar kunnen we morgen nog wat dingen verbeteren.”

Foto: Red Bull

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen