Reactie Max Verstappen na trainingen US Grand Prix

Verstappen_Trainingen_USGrandPrix_Vrijdag

Met een derde en vijfde plaats in de trainingen op Circuit of the Americas in Austin, begon Max Verstappen goed aan zijn weekend. In de eerste vrije training hield hij iedereen behalve de Mercedessen achter zich. In de tweede vrije training werd er meer gewerkt aan de afstelling van de Red Bull. Wat vond hij er zelf van?

 

Verstappen: “We hebben wat verschillende afstellingen geprobeerd in de eerste en tweede vrije training om het goede gevoel met de auto te vinden. Dat goede gevoel vonden we voor de lange runs op de zachte compound maar we moeten onze korte stints nog verbeteren. Dat gaat morgen lukken, daar heb ik vertrouwen in.”

Hij vervolgt: “Om een aantal kleine problemen te verhelpen, hebben we wat dingen veranderd. Dat was de reden dat er een tijdje aan mijn auto gewerkt werd. De supersoft verloor elke ronde meer grip en werd langzamer, dat gaat tijdens de race wel interessant worden verwacht ik. Op de lange stints ziet het er goed uit, ik zat een tijdje achter een Ferrari en die haalde ik bij. Dat is wel een goed teken denk ik.”

Foto: Red Bull

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen