Red Bull komt met updates voor Imola

SI202102230041_hires_jpeg_24bit_rgb

Het seizoen is pas net onderweg, maar Red Bull komt nu al met updates. Het team van Verstappen en Perez wil dit jaar strijden om de wereldtitel. Met veel updates hopen ze dat doel te bereiken.

"Sommige updates worden al verwacht voor Imola en in de races daarna komen er nog meer", zegt Red Bull chief engineer Paul Monaghan tegenover Motorsport.com. Hij vervolgt: "We hebben geen invloed op de prestaties van Mercedes, Ferrari, McLaren en andere teams. Dus we moeten gefocust blijven."

imola-700x466
(c) FIA

Mercedes

Red Bull was in Bahrein het hele weekend het snelste, op de race na. Hamilton won de race na een spannende strijd die duurde tot de laatste ronde. Dat is een mooi vooruitzicht voor de rest van het seizoen. Mercedes liet zelfs weten dat ze denken dat de Red Bull op geen één gebied zwakker is dan de auto van Hamilton en Bottas. Toch is er nog genoeg ruimte voor verbetering. Monaghan: "We hebben een aantal gebieden gevonden die we nog moeten verbeteren. We zullen ons daar op concentreren."

Dit seizoen wordt het langste Formule 1 seizoen uit de geschiedenis met 23 races. Er is dus genoeg tijd en ruimte voor verbetering. De volgende race is op 18 april, en die wordt gehouden op het legendarische circuit van Imola.

Lees ook: Mercedes verwacht te langzaam te zijn op Imola en Portimao

Lees ook: Bleekemolen: “Hamilton en Max zijn de aller beste”

Lees ook: Verschuur: “Haas heeft niet voor Mazepin gekozen, omdat hij goed is”

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden