Red Bull Racing: Verstappen versus Pérez

door Zus Veldkamp
Premium update
Verstappen en Pérez podium abu dhabi
Premium update

Nu het Formule 1 seizoen van 2022 erop zit is het tijd om te gaan kijken naar de onderlinge resultaten. In dit artikel komen de teamgenoten van Red Bull Racing, Max Verstappen en Sergio Pérez, aan bod. Wie heeft dit seizoen de beste prestaties neergezet? Grand Prix Radio zet het op een rijtje. 

Het seizoen van Red Bull begon met een valse start. Het team had tijdens de seizoensopener een dubbele DNF en later viel in Australië Verstappen ook nog eens uit. Echter, het seizoen verliep daarna als een raket. Weinig uitvalbeurten, een top strategie en twee fantastische coureurs in een goede auto. Ze zijn dan ook kampioen in de constructeurs geworden, Verstappen is voor de tweede keer wereldkampioen geworden en Pérez is derde in het kampioenschap geworden. Best wel goede prestaties, maar wie heeft er nou het beste gepresteerd tijdens dit seizoen?

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden