Renger van der Zande: "Kunnen echt nog wel naar voren klimmen"

IMG_7657

Renger van der Zande rijdt komend weekend in de IMSA Acura Sports Car Challenge op de Mid-Ohio Sports Car Course. Bij Grand Prix Radio blikt hij alvast vooruit op de derde ronde van het IMSA-kampioenschap.

Van der Zande rijdt ook deze race in de Cadillac van het team Chip Ganassi Racing. "We zijn net geland in Detroit en gaan dit weekend racen in midden Ohio", zegt Van der Zande. "Dat is ongeveer drie uurtjes rijden van Detroit. Kevin Magnussen is mijn teamgenoot en we rijden twee uur en veertig minuten." Kevin Magnussen was van 2014 tot 2020 actief in de Formule 1 bij McLaren, Renault en Haas.

Allersnelste

"Het is een spannende strijd, we staan bijna allerlaatste in het kampioenschap", vervolgt Van der Zande met enige ironie. "We hebben niks te verliezen zou je zeggen, maar we hebben ook nog zeven races te gaan dus we kunnen echt nog wel naar voren klimmen. We waren twee keer de aller snelste op de baan in Daytona en Sebring, en hopelijk kunnen we het dit weekend toch een keer afmaken. We willen punten scoren. Ik denk dat ik de finish van de race ga doen. Dat hoop ik eigenlijk want dat is het mooiste stukje van de race, maar we gaan het zien."

De volledige update van Renger van der Zande is ook te horen op Grand Prix Radio.

https://twitter.com/CGRTeams/status/1391858096633417732?s=20

Lees ook: 'Dubbelheader op Red Bull Ring, GP Frankrijk week eerder'

Lees ook: Nieuwe werkgroep moet problemen track limits aanpakken

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden