Ricciardo: “Moeilijk weekend, ik was niet snel genoeg.”

2021EmiliaRomagnaGrandPrixFridayGP2102_090355_56I7457

Daniel Ricciardo is tevreden met zijn kwalificatie, maar vindt nog steeds dat hij beter kan presteren. Tot nu toe vindt hij het een moeilijk weekend waar hij zichzelf niet snel genoeg voelt. 

Ricciardo zegt dat hij nog steeds de tijd moet nemen om aan de auto te wennen. Hoewel hij blij is dat hij snelheid vond, naarmate de dag vorderde, zegt hij dat hij nog beter kan presteren.

"We hebben wel wat aan de auto veranderd, maar uiteindelijk ligt het aan mij. Ik probeer de limiet te vinden en het wat meer tijd te geven. Dat had ik wel verwacht, aangezien het me met Renault de eerste races ook wat tijd kostte. Maar ik wil natuurlijk dat het eigenlijk überhaupt geen tijd kost." Hij noemt het daarom ook geen excuus voor zijn prestaties dit weekend. Hij liet eerder al weten dat hij zich beter op zijn gemak voelt in de auto dan in het begin bij Renault.

McLaren

Ondanks zijn lichte teleurstelling met het resultaat van Bahrein, waar hij als zevende eindigde, voelt hij zich goed bij McLaren en is hij klaar om in de strijd te gaan met de andere teams. Hij start de Grand Prix van Emilia-Romagna als zesde.

Lees ook: Norris teleurgesteld na kwalificatie GP Emilia-Romagna

Lees ook: Verstappen baalt van foutje in Q3

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden