Rob van Someren te gast bij F1 aan Tafel

Rob-van-Someren

DJ Rob van Someren is één van de gasten bij F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Daarnaast zijn ook Porsche Carrera Cup-coureur Jeroen Kreeft, oud-coureur en teambaas Frans Verschuur en F1-commentator Olav Mol maandag aanwezig. Onder leiding van Mattie Valk bespreken ze het laatste autosportnieuws. F1 aan Tafel is elke maandagavond om 21.00 uur te beluisteren via deze website en via je favoriete podcast-app.

Vanuit het House of Exclusive Cars, Autovilla in Naarden bespreken de gasten het laatste autosportnieuws, maar jij kunt ook een bijdrage leveren. Heb jij een vraag voor een van onze gasten? Stuur hem dan naar F1aanTafel@grandprixradio.nl en wie weet komt jouw vraag aan bod.

50 euro gratis tanken

Daarnaast maak je ook deze week weer kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ. Speel mee met 'Raad het Autogeluid' en wellicht win jij deze fantastische prijs. F1 aan Tafel is maandagavond 21.00 uur te beluisteren via GrandPrixRadio.nl of via je favoriete podcast-app.

[video width="848" height="848" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/02/Promo_Mattie.mp4"][/video]

Lees ook: F1 aan Tafel: “Uitspraken Binotto pas waar als ze racen”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen