Rudy van Buren te gast bij F1 aan Tafel

photo_2021-10-29-12.36.55

Maandag staat er weer een gloednieuwe aflevering van F1 aan tafel voor je klaar. In deze award winning én best beluisterde Formule 1 podcast van Nederland,  bespreekt Mattie Valk samen met drie spraakmakende gasten het racenieuws.

Ook deze week ontvangt presentator Mattie Valk verschillende gasten. Allereerst Bas Koeten, eigenaar van één van de grootste raceteams in Nederland. Het team heeft in het binnen- en buitenland 25 raceauto’s in beheer. Daarnaast schuift ook ‘World Fastest Gamer’ Rudy van Buren aan. Hij is natuurlijk ook bekend van de Porsche Carrera Cup Duitsland en misschien is hij wel de ‘masked simmer’ uit het Formule 1 café. De derde en laatste gast is Frans Verschuur, vaste waarde aan tafel en natuurlijk de laatste teambaas die een Verstappen kampioen maakte.

Jij kan winnen!

Ook deze week kun jij als luisteraar weer winnen. Speel mee met ‘Raad het autogeluid’ en maak kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ en het Flitsmeister Olav Mol soundpack.

Luister maandag vanaf 21.00 uur naar Formule 1 aan Tafel op GrandPrixRadio.nl.

[video width="848" height="848" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/10/Rudy-van-Buren-podcast.mp4"][/video]

Lees ook: F1 aan Tafel heeft hoge verwachtingen van GP van Mexico

Lees ook: Frans Verschuur over F1 aan Tafel: “Het mag een beetje schuren”

Lees ook: Mattie Valk over F1 aan Tafel: “Mijn doel? Georganiseerde chaos”

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden