Sandra van der Sloot te gast bij F1 aan Tafel

Sandra-van-der-sloot

Sandra van der Sloot, houdster van het ronderecord op Zandvoort is één van de gasten bij F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Daarnaast zijn ook WTCR-coureur Tom Coronel en ‘de meest succesvolle teambaas ever’ Frans Verschuur aanwezig. Onder leiding van Mattie Valk bespreken ze het laatste autosportnieuws.

Vanuit het House of Exclusive Cars, Autovilla in Naarden bespreken de gasten het laatste racenieuws en blikken ze natuurlijk vooruit op het aankomende Formule 1-seizoen. Heb jij een vraag voor één van onze gasten? Stuur hem dan naar F1aanTafel@grandprixradio.nl en wie weet komt jouw vraag aan bod.

50 euro gratis tanken

Daarnaast maak je ook deze week weer kans op 50 euro gratis tanken bij TinQ. Speel mee met ‘Raad het Autogeluid‘ en maak kans op deze geweldige prijs. F1 aan Tafel is maandagavond 21.00 uur te beluisteren via GrandPrixRadio.nl of via je favoriete podcast-app.

[video width="848" height="848" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2020/12/IMG_20201218_165941_642.mp4"][/video]

Lees ook: F1 aan Tafel: “Red Bull als favoriet, te vroege uitspraak”

Lees ook: F1 aan Tafel: “Nu moet het gebeuren Max”

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden