Sebastian Vettel niet blij met Mexicaanse mascotte

74411469_2720481874649090_7173589896882290688_o

Sebastian Vettel kreeg het gisteren na afloop van de prijsuitreiking van de Grand Prix van Mexico even aan de stok met 'Mario Achi', de mascotte van de race die op het podium 'selfies' aan het maken was.

Vettel was duidelijk niet blij met de aandacht en duwde de mascotte dan ook nadrukkelijk weg toen hij met Lewis Hamilton en Valtteri Bottas op de foto moest.

Vettel werd na afloop gevraagd om een reactie: "Ik vond het maar niks dat die selfie guy zich zo het beeld indrong en dus heb ik 'm weggeduwd. Ik ben sowieso niet zo'n fan van selfies."

De Ferrari-coureur was ook niet erg te spreken over de trofee: "Het is zonde. Je hebt een geweldige race en er is zoveel tijd ingestoken en dan krijg je deze waardeloze, saaie trofee." De Grand Prix van Mexico wordt gesponsord door Heineken en de trofee is dan ook gemaakt van het bekende groene glas en uitgevoerd in de vorm van een ster, het logo van het biermerk.

Het is niet voor het eerst dat Vettel zich uitlaat over de invloed van sponsoren op de bekers en schalen die worden uitgereikt. "We zouden in de toekomst misschien wat beters moeten proberen, iets traditioneel Mexicaans. Dit is echt zonde. Overal staat hier Heineken. Moet je dan ook nog die verdomd ster op de trofee hebben?"

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden