Sergio Perez verlengt contract bij Racing Point

56I6261

Sergio Perez rijdt ook de komende drie jaar voor het SportPesa Racing Point F1 Team. De renstal uit Silverstone heeft het dit jaar aflopende contract van de 29-jarige Mexicaan opengebroken en verlengd tot eind 2022.

'Checo' Perez rijdt al sinds 2014 voor Racing Point, het team dat voorheen bekend stond onder de naam Force India. Daarvoor reed hij twee seizoenen bij Sauber (2011 en 2012) en één jaar bij McLaren (2013). Perez haalde in zijn carrière acht keer het podium waarvan vier keer bij Force India.

Dat Perez langer bij Racing Point zou blijven was geen geheim. Eerder dit jaar was er een korte flirt met Haas, maar de Mexicaan wilde zelf niets liever dan bij zijn huidige werkgever blijven: "Ik werk al geruime tijd samen met deze groep mensen en zij zijn mijn tweede familie geworden. Samen hebben we ongelooflijke successen geboekt en we delen dezelfde passie voor racen. Ik ben onder de indruk van de weg die het team de afgelopen twaalf maanden heeft ingeslagen en dat geeft me vertrouwen voor de toekomst. Ik geloof dat de beste jaren nog moeten komen en kijk er naar uit om in de komende jaren nog veel podiumplaatsen te vieren."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen