Stroll niet fit, deelname dit weekend onzeker

DSC05792

Lance Stroll gaat niet in actie komen tijdens de derde vrije training, omdat de Canadees zich niet 100 procent fit voelt. Dat meldt het team van Racing Point via Twitter. Het is daarnaast onzeker of Stroll überhaupt nog in actie gaat komen dit raceweekend. 

Zoals verwacht is er veel actie op de baan tijdens de derde vrije training. De vrijdagtrainingen zijn vanwege de dichte mist niet doorgegaan en geen enkel team heeft data kunnen verzamelen op het circuit. In de garage van Stroll bleef het echter heel rustig en het team van Racing Point kwam daarna met het volgende bericht naar buiten:

''Lance voelt zich niet 100 procent fit deze ochtend en doet daardoor niet mee aan de derde vrije training. Na de sessie gaat er opnieuw naar zijn conditie worden gekeken, om te bepalen om hij fit genoeg is om te rijden. Op basis daarvan wordt bepaald of hij deel gaat nemen aan de kwalificatie.''

Verschillende media melden dat Racing Point al contact heeft gehad met Nico Hulkenberg om wellicht in te gaan stappen als vervanger van Stroll.

https://twitter.com/RacingPointF1/status/1314871174376161282

https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1314871451489644544

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden