Ten Voorde over Porsche Supercup-race: "Goede punten gepakt"

GP2005_102313_U5I1601-medium

Voor Porsche Supercup-coureur Larry ten Voorde is het een raceweekend om tevreden mee te zijn. Hij pakte vandaag tijdens de race op Silverstone de tweede plek, wat hem extra punten voor het kampioenschap oplevert. Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Ten Voorde terug op de race.

"Afgelopen weekend raceten we ook op Silverstone. Toen P1 kunnen halen en mijn teammaatje Max (Van Splunteren red.) op P2", vertelt Ten Voorde. Hij startte de race vandaag vanaf de tweede plek na een fout tijdens de kwalificatie. "Tijdens de kwalificatie heb ik een grote fout gemaakt. Ik heb net te veel gepusht en dat kost me net de pole position."

Goede punten gepakt

"Dan ga je racen. Ik heb een niet zo'n hele goede start gehad", legt Ten Voorde uit. "Er waren een paar manoeuvres waar ik het kon proberen, dat heb ik natuurlijk ook gedaan. Güven verdedigde goed."

Ten Voorde kwam uiteindelijk als tweede over de finish achter Güven en voor Pereira en Van Splunteren. "We hebben goede punten gepakt voor het kampioenschap. Over een paar dagen gaan we alweer naar Barcelona voor de volgende ronde."

De hele update van Larry ten Voorde hoor je op Grand Prix Radio.

Lees ook: Viscaal over eerste F3 overwinning: “Geweldige dag vandaag!”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen