zandvoort

Deze week strijkt het Formule 1-circus neer in Zandvoort voor de Grand Prix van Nederland. Op het CM.com Circuit Zandvoort gaan de coureurs de strijd met elkaar aan. Wie gaat er met de winst vandoor? Om ervoor te zorgen dat jij als echte racefan niks mist, heeft Grand Prix Radio alle belangrijke tijden voor je op een rijtje gezet!

We moesten er een extra jaar op wachten, maar na ruim 36 jaar afwezigheid keert de Formule 1 terug naar Nederland! Tussen de duinen van Zandvoort worden de Formule 1-bolides losgelaten en wordt de strijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen vervolgd. Na de halve punten bij de Grand Prix van België zullen de teams er alles aan doen om dit keer wel de volledige punten binnen te halen. Én dat is belangrijk, zo staat bijvoorbeeld Max Verstappen maar drie punten achter Lewis Hamilton in het kampioenschap.

Tijdschema Grand Prix van Nederland:

Vrijdag 3 september
Eerste vrije training (VT1); 11.30 uur – 12.30 uur
Tweede vrije training (VT2); 15.00 uur – 16.00 uur

Zaterdag 4 september
Derde vrije training (VT3); 12.00 uur – 13.00 uur
Kwalificatie; 15.00 uur – 16.00 uur

Zondag 5 september
Race; 15.00 uur

Gedurende ieder grand prix-weekend is tijdens de kwalificatie en de race het commentaar van Olav Mol live te beluisteren op Grand Prix Radio. Ook houden we je via de site op de hoogte van alle actie op het circuit!

Lees ook: Rechter besluit: Grand Prix van Zandvoort gaat door

Lees ook: F1 aan Tafel: Zandvoort wordt voor Max

Lees ook: Vettel: “We hadden geen punten moeten krijgen”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden