Tijdschema Grand Prix van Oostenrijk

SI202106250269_hires_jpeg_24bit_rgb

Na een door Max Verstappen gedomineerde Grand Prix van Stiermarken, is het tijd voor de Grand Prix van Oostenrijk. Het is de tweede race op de Red Bull Ring, het thuiscircuit van Red Bull Racing. Met volledig gevulde tribunes zal het een raceweekend worden als vanouds. Om ervoor te zorgen dat jij als echte racefan niks mist, heeft Grand Prix Radio alle belangrijke tijden voor je op een rijtje gezet!

We zijn alweer aangekomen bij de derde race van de eerste triple header van het seizoen: de Grand Prix van Oostenrijk. Deze race wordt net als de Grand Prix van Stiermarken verreden op de Red Bull Ring in Oostenrijk. De Grand Prix van Stiermarken werd gedomineerd door Max Verstappen die ruim voor de rest van het veld als eerste over de finish kwam. De grote vraag is natuurlijk of hij dit resultaat kan evenaren tijdens de Grand Prix van Oostenrijk. Wat in ieder geval leuk zal zijn voor de coureurs is dat deze race voor volle tribunes verreden zal worden.

Lees ook: Grand Prix Oostenrijk eerste race met volledig publiek

Tijdschema Grand Prix van Oostenrijk:

Vrijdag 2 juli
Eerste vrije training (VT1); 11.30 uur – 12.30 uur
Tweede vrije training (VT2); 15.00 uur – 16.00 uur

Zaterdag 3 juli
Derde vrije training (VT3); 12.00 uur – 13.00 uur
Kwalificatie; 15.00 uur – 16.00 uur

Zondag 4 juli
Race; 15.00 uur

Gedurende ieder Grand Prix-weekend is tijdens de kwalificatie en de race het commentaar van Olav Mol live te beluisteren op Grand Prix Radio. Ook houden we je via de website op de hoogte van het laatste nieuws.

Lees ook: Max Verstappen: “Had nog banden over aan het einde”

Lees ook: Hamilton: “Onmogelijk om Red Bull bij te houden”

Lees ook: Top & Flop: Grand Prix van Stiermarken, de race

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen