Tijdschema voor de Grand Prix van Hongarije

budapestthursday10-356524

Na twee bijzondere en met actie gevulde races op de Red Bull Ring kunnen we met recht zeggen dat het Formule 1-seizoen echt van start is gegaan. Na de twee races in Oostenrijk is het komend weekend tijd voor de Grand Prix van Hongarije. Het raceweekend is nog niet eens begonnen, maar men verwacht nu al dat Red Bull hoge ogen op de Hungaroring gaat gooien.

Hoewel de eerste races van dit seizoen wisselend van prestatie waren voor het team van Red Bull Racing, verwacht men dat ze er op de Hungaroring alles uit zullen halen wat erin zit. Vorig jaar was de Grand Prix van Hongarije namelijk één groot spektakel, doordat Lewis Hamilton en Max Verstappen de hele race voor de overwinning streden. Iedereen zat op het puntje van zijn stoel en stiekem hopen we dat de race ook dit jaar enorm spannend gaat worden.

Vrijdag 17 juli
Eerste vrije training (VT1); 11:00 – 12:30 uur
Tweede vrije training (VT2); 15:00 – 16:30 uur

Zaterdag 18 juli
Derde vrije training (VT3); 12:00 – 13:00 uur
Kwalificatie; 15:00 – 16:00 uur

Zondag 19 juli
Race; 15:10 – 17:10 uur

Zoals tijdens ieder Grand Prix-weekend is tijdens de kwalificatie en de race het commentaar van Olav Mol live te beluisteren op Grand Prix Radio. Ook houden we je via de website op de hoogte van het laatste nieuws.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen