Toto Wolff staat open voor vervolg op Netflix-docu

TotoWolffValtteriBottas-1

Mercedes-teambaas Toto Wolff staat niet onwelwillend tegenover de deelname van zijn renstal aan een vervolg op de Netflix-documentaire 'Formula 1: Drive to Survive.'

De serie geeft een exclusieve kijk achter de schermen van het Formule 1-seizoen 2018. Behalve Mercedes en Ferrari werkten alle teams mee aan de documentaire. Wolff had vooraf zo zijn bedenkingen bij de productie: "De belangrijkste reden waarom ik niet wilde meedoen was omdat ik vond dat het een te grote afleiding zou vormen, vooral ook omdat onze belangrijkste rivaal [Ferrari] niet meewerkte. Ik had het gevoel dat het ons meer schade zou berokkenen dan dat het ons iets zou opleveren."

Inmiddels heeft Wolff een paar afleveringen gezien en zijn mening iets bijgesteld: "Ik heb de eerste drie afleveringen gezien en ik vond een aantal zaken leuk om te zien. De productie is fantastisch, op een heel hoog niveau. Het werpt een heel ander licht op de Formule 1. Daarnaast zijn de verhalen interessant: de sport zelf is niet het belangrijkste, het gaat niet over Ferrari tegen Mercedes, maar er zijn interessante verhaallijnen."

Wolff sluit dan ook niet uit dat Mercedes aan een volgend seizoen zal meewerken. Hoewel Netflix het nieuwe seizoen nog niet heeft aangekondigd heeft het productiebedrijf tijdens de testdagen in Barcelona en tijdens het eerste Grand Prix-weekend al wel filmopnames gemaakt.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen