VACATURE: Grand Prix Radio zoekt redacteuren

door de redactie van Grand Prix Radio
Vacature afbeelding GPR

De Formule 1 staat in Nederland in de belangstelling als nooit tevoren. Kijkcijfers voor de races rijzen de pan uit, online wordt meer dan ooit naar nieuws over deze geweldige sport gezocht en met regelmaat is de Formule 1 trending topic op social media.

Bij Grand Prix Radio merken we dit natuurlijk als geen ander. Bezoekersaantallen voor de website, luisteraars voor ons bekroonde radiostation en de podcast, het blijft maar groeien. Deze groei zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar versterking voor onze redactie.

Studie journalistiek

Voor de website van Grand Prix Radio zoeken we snelle pennen met een neus voor nieuws. Ben jij actief op social media en weet je als geen ander wat er in de racewereld speelt? Of ben je op dit moment bezig met een journalistieke studie en wil je – voor een interessante vergoeding – ervaring opdoen in het schrijven van nieuwsartikelen en wedstrijdverslagen over de Formule 1? Dan zoeken wij jou! Let op: het gaat hier om een bijbaan, geen full time functie.

Racenieuws

Als redacteur ben je op een vast aantal dagen of dagdelen verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de site met racenieuws. Belangrijk is vooral dat je een gepassioneerd autosportliefhebber bent, die kennis van zaken heeft.

Reageer

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het hechte team van Grand Prix Radio? Ben jij de gepassioneerde schrijver die we zoeken? Schrijf dan in maximaal 400 woorden een verslag over een recente race, waaruit blijkt dat jij lekker kunt schrijven en weet waar je het over hebt. Voeg hier een motivatiebrief aan toe waarin je aangeeft waarom jij degene bent die onmisbaar is voor ons team. En wie weet, word je binnenkort onze nieuwe collega bij Grand Prix Radio.

Lijkt dit je tof? Reageer dan vóór 17 juni 2024 via: vacature@grandprixradio.nl en wie weet maak jij straks deel uit van Grand Prix Radio!

door de redactie van Grand Prix Radio

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden