Van der Garde: 'Wordt tijd dat Max weer een podiumplaats pakt'

AP-1VA46ZYX51W11_news

Giedo van der Garde verwacht dat Red Bull Racing komend weekend tijdens de Grand Prix van China hoge ogen gaat gooien.

"Afgelopen jaar is Max hier op het podium gefinisht, dus dat voorspelt veel goeds", zegt Van der Garde, die op Grand Prix Radio, voorafgaand aan iedere Grand Prix zijn licht over de aanstaande race laat schijnen. "Hij zal er ook dit jaar weer goed bij zitten. Red Bull heeft het goed voor elkaar dit seizoen en dit circuit moet het team liggen. Wat dat betreft verwacht ik dat de Nederlandse fans een mooi weekend gaan beleven."

De voormalig Formule 1-coureur vervolgt: "Het wordt ook wel weer tijd dat Max een podiumplaats gaat pakken, want de afgelopen twee races waren niet helemaal top. Ik hoop in ieder geval op een mooie, spectaculaire race, net zoals in Bahrein. Met veel inhaalacties. In China heb je veel rechte stukken met inhaalmogelijkheden dus dat zou goed moeten komen."

De volledige preview van Van der Garde is te horen op onze radiozender. Zoals bij iedere Grand Prix wordt komend weekend het commentaar van Olav Mol tijdens de kwalificatie en de race live uitgezonden op Grand Prix Radio. Voor de Nederlandse fans die in China aanwezig zijn is Grand Prix Radio ook via DAB+ te ontvangen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen