Van der Zande over 24 uur Le Mans: 'Gaat een hoop gekkigheid gebeuren'

photo_2020-09-17_14-33-34

Renger van der Zande zal net als vele andere Nederlandse coureurs dit weekend in actie komen tijdens de 24 uur van Le Mans. Van der Zande weet dat het heel competitief zal worden, maar denkt dat het weer nog weleens voor spektakel zou kunnen zorgen.

"We gaan kijken waar we staan", begint Van der Zande. "Er rijden 22 auto's in de LMP2-klasse. Ik rijd samen met Henrik Hedman en Ben Hanley. Beide zijn actief in het IMSA, het WEC en het ELMS." Van der Zande zal samen met Hedman en Hanley uitkomen voor het team van Dragon Speed, dat rijdt met een Gibson motor. "Het is erg competitief en ik denk dat we met onze line up redelijke kansen hebben", stelt Van der Zande.

Gekkigheid

Het weer kan de Nederlander en zijn teamgenoten nog weleens gaan helpen. "Het gaat heel hard regenen op zaterdag en zondag, waardoor ik denk dat er een hoop gekkigheid gaat gebeuren. Ik denk dat dat in ons voordeel is."

De hele update van Renger van der Zande hoor je op Grand Prix Radio. Ben je benieuwd hoe al die Nederlandse coureurs het dit weekend doen? Zap dan even naar RTL 7 daar kun je vanaf zaterdagmiddag 14.30 uur tot zondag 15.00 uur live de 24 uur van Le Mans volgen! Daarnaast houden we je ook bij Grand Prix Radio op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de 24 uur van Le Mans.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden