Van Lagen over Porsche Supercup-race: "Moeten verder knokken"

GP2005_102313_U5I1601-medium

Het raceweekend van Jaap van Lagen verliep teleurstellend. Hij werd dertiende in de Porsche Supercup-race op het circuit van Silverstone en daar is hij niet tevreden mee. Speciaal voor Grand Prix Radio bikt Van Lagen terug op zijn race.

"Het ging niet helemaal zoals verwacht. We hebben vorig weekend een goed weekend gehad dus ik had verwacht dat door te trekken dit weekend", vertelt Van Lagen. "Ik weet niet wat er mis ging, maar we zaten er ineens totaal niet bij terwijl we niks bijzonders gedaan hebben."

Knokken

Het moeilijkst vindt Van Lagen dat hij niet weet waarom het vandaag zo moeilijk ging. "Het zat er gewoon niet in, ik heb geen idee. Dat is het lastigste dat je gewoon niet weet waar het aan ligt", verzucht Van Lagen. "Maar goed we hebben er het beste van gemaakt. We zijn gekwalificeerd als zestiende, een super slechte kwalificatie. In de race rukten we op naar plek dertien, nog even op plek twaalf gelegen, maar uiteindelijk dertiende geworden."

Er zit niks anders op voor Van Lagen dan kijken wat het probleem was en er volgende week in Barcelona weer staan. "Ik had echt verwacht om in de top 5 te finishen en dat is niet gelukt. We moeten als team verder knokken en ervoor zorgen dat we in Barcelona weer mee kunnen doen."

De hele update van Jaap van Lagen is te horen op Grand Prix Radio.

Lees ook: Verstappen wint bandensteekspel op Silverstone

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen