VCARB onthult speciale livery voor race in Miami

RB Miami

Visa CashApp Racing Bulls heeft een speciale livery onthuld waar ze tijdens de Grand Prix van Miami mee gaan rijden. Het team heeft gekozen voor een zeer kleurrijke samenstelling.

Naast Ferrari gaat het zusterteam van Red Bull ook met een aangepaste livery rijden in Miami. De nieuwe RB bevat allerlei kleuren die passen bij Miami. Het werd niet geheel toevallig gepresenteerd tijdens een speciaal evenement in Wynwood, een wijk die vooral bekendstaat om graffiti en street art. De grote Amerikaanse sponsoren van het team uit Faenza willen groots uitpakken voor de eerste van de drie races in Amerika dit seizoen.

De livery is geïnspireerd op de 'kameleon-creditcard' van Visa, daarnaast voegt het team toe dat de kleurenstelling past bij de levendige kleuren van Miami. "De kameleon-livery is een perfecte kleurstelling voor de eerste race van ons team in de Verenigde Staten", laat CEO Peter Bayer weten. "Sinds onze autopresentatie in Las Vegas in februari hebben we weer grote stappen gezet. We proberen fans mee te nemen op deze bijzondere reis en die ambitie wordt gedeeld door onze sponsoren Visa en CashApp. Deze livery en de speciale evenementen in Miami die erbij horen, laten hun commitment aan ons team en aan de Formule 1 zien. We kunnen niet wachten om de kameleon-livery dit weekend in actie te zien op het circuit." 

 

 

Hoopvol voor het raceweekend in Miami

Nadat de auto door een speciale wasstraat in Wynwood was gegaan, kregen coureurs Yuki Tsunoda en Daniel Ricciardo de gelegenheid om de nieuwe livery van dichtbij te bekijken. "Ik had al een paar hints gekregen, maar het eindresultaat bevalt me erg goed", zei Ricciardo. "Ik hou van de kleurcombinatie en ben blij met het werk dat het team heeft verricht. Uiteraard zou ik nog blijer zijn als we zondag wat punten zouden pakken." Teambaas Laurent Mekies voegde eraan toe dat dit geen gemakkelijke taak zal zijn, maar hij ziet hoopvolle tekenen in het begin van het seizoen. "Dit jaar zijn er vijf teams die echt sterk zijn, wat het moeilijk maakt om zelfs maar één of twee punten te scoren. Toch is dat ons in de eerste raceweekenden aardig gelukt, waardoor we momenteel zesde staan in het WK-klassement, vlak achter die top vijf. We hopen die positie te behouden en hier in Miami wat extra punten aan ons totaal toe te voegen."

Lees ook: BREAKING: Adrian Newey verlaat Red Bull

Lees ook: Toto Wolff ontkent meeting met Verstappen in Miami

Lees ook: Ferrari laat weten waar ze op focussen tijdens GP Miami

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden