F1 aan Tafel: Verstappen blijft verbazen

door de redactie van Grand Prix Radio
Header liveblog 1 Bahrein

Max Verstappen was ongenaakbaar, maar is geen fan van het nieuwe kwalificatieformat.  Het optreden van Daniel Ricciardo heeft Nyck de Vries bijna doen vergeten. Allemaal onderwerpen die presentator Olav Mol bespreekt met drie interessante gasten. Dat en meer in een nieuwe aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijks podcast van Grand Prix Radio.

Te gast is onder meer Michael Bleekemolen, voormalig F1-coureur en ondernemer, bekend van Race Planet. Olav wil weten wat hij van Oscar Piastri vindt. “Ik geef hem een vier”, aldus Bleekemolen. De uitleg voor dat lage rapportcijfer is te horen in de podcast. 

Makkelijkste overwinning ooit

Ook aan tafel zit Jeroen Mul, coureur bij Lamborghini en technisch analist bij Grand Prix Radio. “Was dit de makkelijkste overwinning van Verstappen ooit?”, wil Olav van hem weten. Mul denkt van niet. Over het optreden van Daniel Ricciardo is oud-teambaas van Jos Verstappen, Frans Verschuur, duidelijk. “Super!” Ook daarover meer in deze podcast.

Kwalificatieformat

De commentaren op het nieuwe kwalificatieformat waren niet mals. Max Verstappen noemde het zelfs 'waardeloos'. De gasten van deze week bespreken de voor- en nadelen van het nieuwe format en nemen ook de kritiek van Verstappen mee. 

50 graden Celsius

De hoge temperaturen van dit weekend vormden een factor van invloed. Het asfalt benaderde een temperatuur van 50 graden. Over de effecten van de hitte op een F1-auto gaat het ook in deze aflevering van Formule 1 aan Tafel.

Mooie prijzen

Natuurlijk zijn er ook weer prijzen te verdienen tijdens het spel Raad het Autogeluid. Wat te denken van een volle tank brandstof voor je personenauto, een Flitsmeister Two en een fles Ferrari Champagne?

Redenen genoeg om ook deze week weer te luisteren naar F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Presentatie: Olav Mol

Redactie: Sjaak Böhmer

Vormgeving en montage: Marnix Westhuis

Draaiboek en productie: Mario de Pizzaman

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

door de redactie van Grand Prix Radio

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden