Verstappen en Norris gaan alsnog 'racen' dit weekend

AP-1ZJWNUKV11W11_news

De Grand Prix van Australië die dit weekend plaats zou vinden, maar op het laatste moment afgelast werd, zorgde voor veel teleurstelling. Je hoeft dit weekend echter niet helemaal zonder race door te komen! Onder andere Max Verstappen en Lando Norris komen namelijk online in actie.

Max Verstappen zal zaterdag deelnemen aan de 12 uur van Sebring op het iRacing-platform. Hij doet dit voor zijn vaste online raceteam, Team Redline.

Ook zondag zal Verstappen online in actie komen. Hij doet dan mee aan de All-Star Esports Battle. Deze race is in het leven geroepen als compensatie voor de vervallen Australische Grand Prix. Naast Verstappen nemen ook Billy Monger, Antonio Felix Da Costa, Rudy Van Buren en Andre Lotterer deel aan de onlinerace. Deze race begint rond 14.00 uur Nederlandse tijd en is te volgen via YouTube.

Volg hier live het eerste deel van de race van Verstappen:

Deel twee van de race van Verstappen zal live te volgen zijn via de onderstaande video.

Ook McLaren-coureur Lando Norris zal zich dit weekend niet vervelen. Hij doet zondag mee aan een virtuele race genaamd 'Not the Australian Grand Prix', georganiseerd door Veloce Esports. De race zal om 16.45 uur Nederlandse tijd beginnen en uitgezonden worden via YouTube en Twitch.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen