Verstappen tevreden : Erg blij met mijn laatste rondje

max pole aussie 2

Max Verstappen pakte in Australië op overtuigende wijze zijn tweede pole van het jaar. De Nederlander was gedurende de gehele kwalificatie het snelste.  Hij is dan ook erg tereden over hoe zijn dag is verlopen op het circuit van Albert Park in Melbourne. 

 

In het verleden heeft Max Verstappen niet veel geluk gehad in Australië. De Nederlander stond tot nu toe pas 1 keer op het podium in Melbourne. Dit jaar zou dat wel eens helemaal anders kunnen verlopen nu Verstappen zijn eerste pole heeft gepakt op dit circuit. Helemaal vanzelf ging het niet.

"De laatste run was erg goed. Ik denk tot nu toe in het gehele weekend het lastig is geweest om de banden in het juiste window te krijgen en meteen te kunnen pushen. Het kwam uiteindelijk allemaal goed in Q3. Ik ben erg blij met laatste rondje en ook natuurlijk om op pole te staan vandaag. Ik kijk erg uit naar morgen!" Aldus Verstappen direct na de kwalificatie. 

Bijna vogel geraakt

Bijna ging het alsnog nog mis toen de Limburger een vogel dreigde te raken. Gelukkig voor Verstappen zag hij deze op tijd en liep het goed af.

"Ik raakte bijna een vogel. Gelukkig raakte ik hem niet. Ik denk dat we morgen een goede race auto zullen hebben. Het zal opnieuw lastig zijn om de banden op te warmen. Ik verwacht dat het een interessante race zal worden morgen. Morgen wil ik op de hoogste trede staan". 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden