Verstappen: 'Fantastisch resultaat'

door Raymond Janssen
photo_2021-09-27-21.03.41

In de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio, wordt uitgebreid teruggekeken op de Grand Prix van Rusland. Dat gebeurt deze week wederom met spraakmakende gasten. Denk aan F1-coureur Michael Bleekemolen, die het wel snapte dat Lando Norris 'nee' zei: "Hij reed ook wel lekker op dat moment", aldus Bleekemolen.

Ook Tom Coronel schoof aan in de grootste F1-podcast van Nederland. Coronel, die zondag nog bij de TCR Europe in Italië was, had het grootste deel van de race in Rusland live gezien, behalve het einde. "Dus ik kwam op het vliegveld, ik zag de einduitslag en ik dacht: Wat is daar gebeurd?"

Zoals altijd was ook Frans Verschuur aangeschoven en ook hij zag hoe de race van Norris zich voltrok. "Ik denk dat hij ook heel goed is op slicks in de regen, maar hij zag niet hoe hard het zou gaan regenen", aldus de enige teambaas die ooit een Verstappen kampioen maakte.

Maar natuurlijk werd ook uitgebreid teruggeblikt op de race van Max Verstappen, die helemaal achteraan op de grid van start ging.  Presentator Mattie Valk vond het maar een vreemd gezicht.

Volop redenen om weer te luisteren naar F1 aan Tafel.

F1 aan tafel is door de Podcast Awards genomineerd voor de beste sportpodcast van 2021. Stemmen kan nog steeds via www.podcastawards.nl. We rekenen op je!

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

 

door Raymond Janssen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen