Verstappen: 'Hoop niet dat we ons in 2018 weer op moeten werken'

P-20170709-01711_News

Hoewel er komend weekend in Abu Dhabi nog een Grand Prix wordt verreden kijkt Max Verstappen al voorzichtig vooruit naar komend seizoen. De 20-jarige Nederlander hoopt dat Red Bull een betere start heeft dan dit jaar.

De drievoudig Grand Prix-winnaar is in ieder geval hoopvol gestemd over zijn kansen in 2018. "Het is op dit moment nog moeilijk te zeggen wat we van de nieuwe auto kunnen verwachten, maar ze zeggen dat het er positief uitziet", aldus de Red Bull-coureur op zijn eigen website. "Maar je weet niet wat de concurrentie doet. Ik hoop dat we er vanaf het begin bij zitten in plaats van dat we ons weer moeten opwerken. Dat is namelijk niet de bedoeling. Op motorisch gebied moet het natuurlijk ook een stuk beter, dus ik ben benieuwd wat we krijgen."

Hij vervolgt: "Ik vertrouw in het team en denk dat we een van de sterkste auto’s hebben. Het hele pakket moet nu wel samenkomen en we gaan afwachten of dat ook gebeurt. Ik kijk er wel naar uit. Ik heb een goede klik binnen het team en ik denk dat dat ook heel belangrijk is."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen