Verstappen maakt zich zorgen na winst in Spanje: "Dit kunnen we niet het hele seizoen volhouden"

Max Verstappen GP Spanje 2024
Premium update

Max Verstappen heeft een zwaarbevochten overwinning behaald tijdens de Grand Prix van Spanje. De Nederlander reed lange tijd aan kop, maar zag McLaren-coureur Lando Norris aan het einde rap op zich afkomen. De drievoudig wereldkampioen maakt zich dan ook zorgen over de rest van het seizoen.

Max Verstappen pakte in Spanje na een spannende race zijn zevende overwinning van het seizoen en staat inmiddels 69 punten voor op zijn grootste concurrent, Lando Norris. De Nederlander reed lange tijd aan kop op het Circuit de Barcelona-Catalunya, maar het was niet zo'n gemakkelijke overwinning als dat het eruit zag. Lando Norris was het overgrote deel sneller, maar trok, mede doordat hij twee posities verloor bij de start, toch aan het kortste eind. Verstappen is van mening dat de race bij de start werd beslist.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden