Verstappen over Red Bull Racing: ''Als het goed voelt, hoef je niks te veranderen''

AP-21PUW7FBW2111_news

Max Verstappen zit uitstekend op z'n plek bij het team van Red Bull Racing. Hij looft zijn team dat het gemotiveerd is om alles uit de kan te halen. Verstappen is ervan overtuigd dat Red Bull hem een auto kan geven, waarmee hij wereldkampioen kan worden. 

De 22-jarige coureur tekende afgelopen winter een nieuw contract, waardoor hij tot en met 2023 bij de Oostenrijkse renstal is vastgelegd. ''Als het goed voelt, hoef je niks te veranderen'', begint Verstappen tegenover Crash.net. ''Iedereen in het team wil allemaal hetzelfde en iedereen wil winnen'', vertelt hij.

''Iedereen is erg gemotiveerd en ik geloof echt dat we terug kunnen keren naar de winnende tijden die Red Bull heeft gekend. Dus voor mij was er geen reden om van team te wisselen. Ik voel me echt goed in dit team.''

Met wie Verstappen voor de wereldtitel strijdt, maakt hem helemaal niks uit. ''Of het nou een roze auto is of een grijze of een rode, dat maakt voor mij echt niet uit. Als ik maar echt kan strijden om de wereldtitel.''

Verstappen begint komend weekend aan zijn zesde Formule 1-seizoen. De seizoensopener vindt komend weekend traditioneel plaats in Melbourne, Australië.

 

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden