Verstappen-Steiermark

Max Verstappen heeft laten weten dat de auto gewoon te langzaam is in vergelijking met Mercedes. De Nederlander eindigde de race als derde nadat hij in de laatste rondes Bottas aan zich voorbij moest laten gaan. Volgens Verstappen moet er nog veel gebeuren om voor het kampioenschap te kunnen strijden.

Max Verstappen heeft in de Grand Prix van Steiermark zijn eerste podium van dit seizoen behaald. Na zijn uitvalbeurt van vorige week was het erg belangrijk om punten binnen te halen. Het binnenhalen van punten is misschien wel gelukt maar de Nederlander kijkt niet geheel positief terug op de race.

“We zijn gewoon te langzaam, ik heb heel lang geprobeerd om bij Lewis in de buurt te blijven maar dat was gewoon niet mogelijk. We hebben echt nog wat werk te doen. Op het eind zag ik Bottas natuurlijk al wel aankomen, mijn banden waren op. Tot dat punt was het een erg saaie race, het enige wat ik kon zien was Lewis die steeds iets verder weg reed. Ik heb het nog één rondje leuk gehad met Valtteri maar ik wist wel dat hij mij de volgende ronde voorbij zou gaan.”

Volgende week staat de volgende Grand Prix op het programma. Dan rijden de teams op de Hungaroring, het circuit waar Max Verstappen vorig jaar poleposition wist te pakken.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen