Viaplay sluit samenwerking met Grand Prix Radio niet uit

door Tim Koenders
Premium update
Viaplay group
Premium update

Roger Lodewick, CEO van Viaplay Nederland, sluit een samenwerking met Grand Prix Radio in de toekomst niet uit. Dat liet hij weten in F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Ruim twee jaar geleden begon Viaplay met het uitzenden van de Formule 1 in Nederland. Het commentaar van Olav Mol was niet langer te horen bij de Formule 1-sessies. Met de Nederlandse radiorechten was het commentaar van Olav Mol nog wel te horen via Grand Prix Radio. Met het gelijkleggen van beeld en geluid had de consument alsnog de ervaring zoals de voorgaande jaren. In 2023 nam Viaplay de radiorechten in Nederland over. In het eerste jaar heeft de streamingdienst niet heel uitgebreid gebruik gemaakt van die rechten. Wat is de reden dat Viaplay de radiorechten overnam?

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden