Vooruitblikken op het nieuwe Formule 1-seizoen

door Zus Veldkamp
Premium update
alpine qatar 2023
Premium update

Nu de kalender voor 2024 compleet is en alle auto's gelanceerd zijn kan het nieuwe Formule 1-seizoen eindelijk beginnen. Over iets minder dan een week zullen de bolides voor het eerst op de baan te zien zijn. Om een beter beeld te krijgen van alle veranderingen blikt Grand Prix Radio alvast vooruit op het 2024 race-seizoen.

Het eerste grand prix weekend staat al bijna voor de deur, over twee weken gaat het eindelijk weer beginnen. De laatste livery's zijn gelanceerd en de kalender is al even compleet. Het belooft een seizoen bomvol actie te gaan worden. Er staan 24 races op de kalender die verspreid zijn over de hele wereld. Het Formule 1-circus trapt het seizoen af met een driedaagse testsessie in de woestijn van Bahrein, om een week later dan toch echt aan de eerste grand prix te beginnen. Maar niet alleen de kalender heeft een upgrade gekregen, ook alle Formule 1-bolides moesten eraan geloven. Een hoop spannende veranderingen dus.  Grand Prix Radio blikt alvast vooruit op het nieuwe seizoen.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

door Zus Veldkamp

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden