Williams: Alexander Albon versus Nicholas Latifi

door Tim Koenders
Premium update
Williams GP Mexico 2022
Premium update

Nu het Formule 1 seizoen van 2022 erop zit is het tijd om te gaan kijken naar de onderlinge resultaten. In dit artikel komen de teamgenoten van Williams, Alexander Albon en Nicholas Latifi, aan bod. Wie heeft dit seizoen de beste prestaties neergezet? Grand Prix Radio zet het op een rijtje.

Voor het team van Williams was 2022 een jaar om snel te vergeten. Aangezien George Russell de overstap maakte naar het team van Mercedes voor aanvang van het Formule 1 seizoen van 2022 moest Williams op zoek naar een vervanger die ook punten kon scoren. Uit het verleden is gebleken dat Nicholas Latifi daar meer moeite mee had in vergelijking met zijn temgenoot. Williams kwam uit bij Alexander Albon. De Thai had al twee jaar ervaring in de Formule 1 waarvan anderhalf bij een topteam. In 2021 moest hij toekijken maar in 2022 maakte hij zijn rentree. Maar hoe deed hij het ten opzichte van zijn teamgenoot?

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden