Wolff: 'Niet te zeggen wie er favoriet is voor Spa'

M24005-2016-Chinese-Grand-Prix

Dit weekend staat de Grand Prix van België op het programma. Het is de eerste race na de zomerstop en dus zullen Lewis Hamilton en Sebastian Vettel de degens weer kruisen. Hoewel Mercedes de afgelopen drie races op dit circuit heeft gewonnen, is het volgens teambaas Toto Wolff niet te zeggen wie er op voorhand favoriet is.

“Het is heel lastig om ook maar enige voorspelling te doen voor Spa. Als dit seizoen ons één ding geleerd heeft, is dat er geen favorieten aan te wijzen zijn voor een specifieke baan en dat niet altijd de snelste wagen wint. In plaats daarvan gaat de competitieve balans op en neer van circuit naar circuit. Wat duidelijk is, is dat onze concurrentie extreem hard pusht en er een zwaar gevecht van maakt,” aldus de Oostenrijker.

“Dus we moeten ons blijven focussen, hard werken om onze zwakke punten te elimineren en verder bouwen aan onze kracht en het seizoen per wedstrijd bekijken. 2018 belooft het seizoen te worden waar nog jaren over na zal worden gepraat en we kunnen niet wachten om weer naar buiten te gaan om te racen,” besloot Wolff.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen