Max Verstappen blikt vooruit op Grand Prix van Brazilië

Max_Verstappen_Red_Bull_Racing_F1_Grand_Prix_Mexico_2016

Nog twee races te gaan in de Formule 1 dit jaar: volgend weekend Brazilië en twee weken later de finale in Abu Dhabi. Max Verstappen blikt alvast vooruit op de Grand Prix van Brazilië.

Max Verstappen "Ik hou wel van het circuit in Brazilië. Het is echt een speciale lay-out met aardig wat hoogteverschillen en het is tegen de klok in, wat de uitdaging nog leuker maakt. De baan heeft een nogal technisch lay-out, vooral in sector 2, en het is belangrijk om dit goed te krijgen voor een snelle ronde. Net als veel van de circuits waar we op racen heeft het veel geschiedenis en fantastische momenten door de jaren heen gekend. Dat maakt het een van de bijzondere wedstrijden op de kalender."

Verstappen over São Paulo "Ik heb niet veel gelegenheid gehad om veel van São Paulo te ontdekken. Ik merkte vorig jaar dat het echt een drukke stad is. Hopelijk krijg ik dit jaar de kans om het wat meer te verkennen en wat meer lokale cultuur te zien. De geweldige plek waar ik vorig jaar heenging was Fogo De Chao, een echt leuk steakhouse in Braziliaanse stijl. Ik ga daar zit jaar zeker weer naatoe. Tegen de tijd dat ik naar São Paulo ga zal ik hopelijk klaar voor een goede steak na het feest dat we in Austin hadden."

"Het is natuurlijk de voorlaatste race van 2016. Het is vreemd om te denken dat we op weg zijn naar Abu Dhabi over slechts een paar weken tijd, maar ik kijk ernaar uit om het jaar af te sluiten met een hoogtepunt en daarop voort te bouwen in de richting van een nog sterker 2017", aldus de Nederlander die momenteel zesde staat in het wereldkampioenschap op één punt achter Kimi Räikkönen en tien punten achter vriend Vettel.

Foto: Red Bull Racing

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden