Olav Mol: "Hij begint op Valtteri Bottas te lijken"

door Olav Veenhof
Premium update
Pérez en bottas
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Japan. Olav vertelt over een bewogen raceweekend waarin Max Verstappen terugslaat na een uitvalbeurt in Australië, de verschillen tussen Lewis Hamilton en Carlos Sainz, de thuisrace van Yuki Tsunoda en een chaotische race in China.

Opnieuw was het vroeg opstaan voor Nederlanders die de Grand Prix van Japan live wilde zien. De mensen die met het ontbijt op schoot aan het kijken waren werden niet teleurgesteld. "Het was een spannende race, ook omdat Suzuka qua banden anders is en we hebben veel dubbele pitstops gezien. Er waren een paar mooie inhaalacties en ook in de kwalificatie zat het dichterbij elkaar dan verwacht", aldus Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden