BREAKING: Hamilton en Russell tot 2025 bij Mercedes

Hamilton Russell Abu Dhabi

George Russell en Lewis blijven tot 2025 verbonden aan Mercedes. De zevenvoudig wereldkampioen had een verbintenis die na 2023 afliep, maar heeft deze open laten breken en blijft nu minimaal tot en met 2025 verbonden aan het Duitse team. George Russell kiest dezelfde route als zijn teamgenot en heeft zijn contract verlengd.

Het hing al een tijdje in de lucht dat Lewis Hamilton zijn contract zou gaan verlengen. Hamilton staat  bekend soms hard te kunnen zijn in de onderhandelingen. Door de relatief late beslissing van Hamilton gingen er geruchten dat one of the greatest een overstap naar Ferrari zou maken. Aan alle onzekerheid komt met dit bericht een einde. "We zijn nog nooit zo hongerig naar succes als nu", zegt Hamilton. "We hebben genoten van ieder succes, maar we leren juist van iedere tegenslag. Ik weet ook zeker dat we op een dag weer zullen winnen", zo laat hij weten tegenover Autosport.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FORMULA 1® (@f1)

Legende

De 103-voudig racewinaar is al sinds 2013 onderdeel van het Mercedes AMG Petronas Formula One Team. Het was destijds een wilde gok, maar achteraf gezien absoluut de juiste beslissing voor beide partijen. Hamilton vertrouwt op zijn team op basis van het verleden en wil samen met George Russell aan het Duitse project verder bouwen.

Lees ook: BREAKING: Hamilton en Russell tot 2025 bij Mercedes

Lees ook: Olav Mol in F1 aan Tafel over slechte pitstop Ferrari: Slim van Leclerc

Lees ook: Olav Mol over Zandvoort: Dit zie je nergens anders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden