De Vries en Frijns in actie in tweede ronde At Home Challenge Formule E

1-20200416153159_1

Vanmiddag zullen Nyck de Vries en Robin Frijns aan de start verschijnen bij de tweede race van de Formule E At Home Challenge. Deze race belooft voor alle coureurs een uitdaging te worden, aangezien hij op een nieuw virtueel circuit verreden wordt.

De vorige en tevens ook eerste race van de Challenge werd verreden in de straten van Hong Kong en gewonnen door BMW-coureur Maximilian Guenther. De Duitser is op dit moment dan ook eerste in de tussenstand van de At Home Challenge. De vorige race deden echter niet alle Formule E-coureurs mee door onder andere problemen met de internetverbinding.

2-20200416144703_1-700x394
(c) FIA Formula E

Aan de race van vandaag, die op de straten van Jersey City (in de buurt van het circuit in Brooklyn, USA) verreden wordt, zullen alle 24 vaste Formule E-coureurs deelnemen. Het circuit is door de computer gegenereerd. Dat betekent dat het een nieuw circuit is waar geen van de coureurs ervaring mee heeft.

https://twitter.com/FIAFormulaE/status/1256537616318636032

Nederlanders

Robin Frijns zal er ook deze race alles aan doen om op het podium terecht te komen. De eerste race van de At Home Challenge finishte de Nederlander namelijk als vierde, net buiten het podium. Voor Nyck de Vries gaat het een challenge worden om in ieder geval in de punten te finishen. De vorige wedstrijd finishte hij namelijk als 23ste.

De Formule E At Home Challenge race op de straten van Jersey City zal vanmiddag om 16.30 uur Nederlandse tijd van start gaan. De race is live te volgen via Ziggo Sport en via de onderstaande livestream.

https://www.youtube.com/watch?v=LyvlY9cx-nI

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden