Familie Pérez ongedeerd na gewapende overval in Mexico

door Sandra Douma
SI202105220054_hires_jpeg_24bit_rgb
Volgens lokale media in Mexico vond het incident op zaterdagochtend vroeg plaats in de woonplaats van Pérez, Guadalajara. Daarbij zouden overvallers het gemunt hebben op de Jeep Wrangler van de familie. Een beveiliger van Antonio Pérez, de broer van Sergio Pérez, raakte gewond door een kogel toen hij ingreep. Het is onduidelijk of de broer van Pérez ook in de wagen zat.
"Er ontstond een schietpartij tussen de overvallers en de beveiligers, waarbij één in het gezicht geraakt werd. De daders stapten in een zwarte Chevrolet en wisten te vluchten", meldt de Mexicaanse krant El Informador.
Na de kwalificatie voor de Grand Prix van Monaco liet Pérez aan Motorsport.com weten dat het verhaal inderdaad klopte en dat de beveiliger het goed maakte. "Ze hebben geprobeerd de auto van mijn beveiligers te overvallen. Daarbij is een van mijn beveiligers gewond geraakt door een schot", liet Pérez weten.
"Maar ze hebben alleen geprobeerd de auto te overvallen, verder is er niks aan de hand. De beveiliger maakt het goed en de politie heeft de overvallers opgepakt. Met mijn familie gaat het goed", sloot Pérez af.

 

door Sandra Douma

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden