Fout van Ocon in Monaco kan het einde betekenen

door Shakyra van den Heuvel
Premium update
ocon alpine melbourne
Premium update

Het is zeker niet de eerste keer dat Esteban Ocon een domme fout maakt tijdens een race. Ook in Monaco liet hij zich niet van zijn beste kant zien voor het team van Alpine. Deze fout zou hem wel eens duur kunnen komen te staan. 

Het team van Alpine heeft het al een tijdje zwaar, maar deze situatie wordt niet bepaald verbeterd door hun coureurs. Ocon heeft een rampzalig weekend achter de rug in Monaco. Hij kwam zelf niet verder dan Q2, terwijl zijn teamgenoot de top 10 wist te halen. In de race viel Ocon al na de eerste ronde uit na een overmoedige inhaalactie op zijn teamgenoot Gasly. Hij werd zelf gelanceerd en door de schade die hij was opgelopen, betekende dat het einde van zijn race. Het is zeker niet de eerste keer dat hij zo'n fout maakt waarin hij, maar ook zijn teamgenoot betrokken bij is. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

door Shakyra van den Heuvel

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden