Frits van Eerd dolenthousiast: "We hebben de Max-factor nodig"

8HWECBAH3050

Frits van Eerd is al lang betrokken bij de autosportcarrière van Max Verstappen. Sinds het begin heeft de Jumbo-topman miljoenen sponsorgeld over gehad voor  de Red Bull Racing-coureur. De investeringen van Van Eerd werden beloond met de wereldtitel van Verstappen in de Grand Prix van Abu Dhabi. Van Eerd, die zelf ook racet met Racing Team Nederland en zelf ook dit jaar kampioen is geworden in het WEC, is door het dolle heen.

"Jullie allemaal ook gefeliciteerd, dit is echt te gek", aldus een dolenthousiaste Van Eerd voor de camera van Ziggo Sport. "Dit is een ontknoping, ja wat moet ik er van zeggen? We hebben denk ik allemaal hetzelfde gevoel. We zagen allemaal die race van start gaan en dan denk je: oei, we hebben de Max-factor nodig. Dat het hele seizoen op die laatste ronde aankomt en dat Verstappen het dan weer toch voor elkaar krijgt, man man man."

"Hoeveel mooier kan het zijn?"

Van Eerd is erg blij voor Verstappen, maar er is een breder plaatje. Dat wil hij graag belichten op de nationale televisie. "Ik ben blij voor ons allemaal, wij hebben als Nederlanders zo'n autosporthart ontwikkeld met zijn allen. Het is een massahysterie geworden en we hebben een held gecreëerd waar we allemaal achter zijn gaan staan. Dit krijgen wij terug, hoeveel mooier kan het zijn?"

Jumbo postte prachtig filmpje

Jumbo toont altijd veel support voor Verstappen, zo bleek afgelopen vrijdag al. Toen zette de supermarktketen een prachtig filmpje online over de carrière van de 24-jarige Limburger.

Lees ook: Olav Mol: “Ontknoping waar je alleen maar van kan dromen”

Lees ook: Van Amersfoort Racing ook naar Formule 2 

Lees ook: Sergio Pérez: “Blij dat ik bij kon dragen aan titel van Max”

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden