Head to head: Hülkenberg versus Magnussen

door Shakyra van den Heuvel
Premium update
Haas Amerika 2022
Premium update

Het was een tegenvallend seizoen voor de beide coureurs van Haas F1 Team. Gedurende het seizoen hebben ze enige lichtpuntjes mogen beleven, maar alsnog wisten ze niet van de laatste plaats te komen in het constructeurskampioenschap. Grand Prix Radio zet het seizoen op een rijtje. 

Het was een moeizaam seizoen voor het team van Haas. De eerste seizoenshelft ging goed van start. Ze wisten 11 punten bij elkaar te rijden, maar daar is het ook wel bij gebleven. Ondanks de updates die zij hebben meegebracht, kwam er geen vooruitgang en was het elke week weer een moeilijk weekend. Dit jaar mocht Nico Hülkenberg weer voor Haas F1 Team gaan rijden en vanaf het begin van het seizoen liet hij zien wat hij waard was. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

door Shakyra van den Heuvel

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden